Qui som‎ > ‎

Dra. Cristina García (assessora)

Llicenciada en Psicologia per la UB.
Psicòloga experta en diagnòstic i tractament de nens/es amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA).
Psicòloga col·legiada número 20.574. 
Màster en Intervenció Educativa i Psicológica.
Tesi Doctoral: Interdependencia marital en el proceso de adaptación psicológica de padres y madres de personas con Trastornos del Espectro Autista.
 
Psicòloga Infantojuvenil a la Unitat de Trastorns de l'Aprenentatge Escolar (UTAE) de l'Hospital Sant Joan de Déu.
Psicòloga Infantojuvenil al centre Psyncron del Dr. Artigas.

Experiència com a Psicòloga Infantil a la Clínica Universitària de Navarra en la Unitat de Neuropediatria.
Resident en pràctiques al Charlotte Center, University of Chapel Hill, North Carolina (EEUU), dins el Programa TEACCH (Treatment and Education of Autistic and Communication related Handicapped Children).
Becària en el projecte de recerca: Limitacions de processament en el Trastorn Específic del Lleguatge: anàlisis visual de la informació per a la seva conceptualització i expressió. Projecte SEJ2007 65236-62743 de la Universitat de Barcelona.

Coautora dels articles:
  • Inventario del Espectro Autista y Childhood Autism Rating Scale: correspondencia con criterios DSM-IV-TR en pacientes con sospecha de Trastorno Generalizado del Desarrollo. Anales de Pediatría. DOI: 10.1016/j.anpedi.2013.05.012.

  • Aula Virtual Reality Test as an attention measure: convergent validity with Conners’ Continuous Performance Test. Child Neuropsychology. DOI:10.1080/09297049.2013.792332.

  • Test de escucha dicótica para niños hispanohablantes: Validación de unas nuevas series de pares de palabras y de sílabas en español. Revista de Neurología 2012 ;55:137-147.


Col·laboradora activa en la presentació de pósters d’investigació a jornades i congressos nacionals.


Departaments