Qui som‎ > ‎

Sílvia Noguer

Sílvia Noguer
Llicenciada en Psicologia per la UAB al 1994.
Psicòloga col·legiada número 8.068.
Màster i D.E.S.E. en Psiquiatria i Psicologia Mèdica per la UAB i l'Institut Psiquiàtric IMPU de Barcelona al 1996 (director Dr. Costa Molinari). 
Màster en Psiquiatria i Psicologia Clínica de la Infància i de l'Adolescència per la UB i l'Hospital Clínic de Barcelona al 1999 (director Dr. Toro Trallero).
Terapeuta Cognitivoconductual acreditat.
 
Psicòloga investigadora a SENYFundació d'octubre de 2002 a desembre de 2006.
Psicòloga Infantojuvenil al CSMIJ de Granollers-Hospital Sant Joan de Déu, dins el programa de suport a primària de gener de 2007 a desembre de 2008.
Psicòloga Assessora de la Secció de Psicologia Infantojuvenil dins la Unitat de Psiquiatria i Psicologia del Dr. Lupresti a l'Hospital Quiron de Barcelona. Cap de Secció des de febrer de 2010 a setembre 2013.
Docent en cursos de post-grau de la UAB i de la Fundació ADANA.
Col·laboradora de l'Associació TDAH-Vallès en temes de formació i divulgació des de març de 2004.
Conferèncias i tallers a escoles i AMPAS sobre salut, valors, comunicació, habilitats socials, estratègies educatives i gelosia.
Coautora del llibre El niño incomprendido. Capítol: Trastorno de déficit de atención/hiperactividad. Ed. Amat, 2009. 
Membre del Comité Científic del I Congrés Nacional de Diferències Individuals i Necessitats Educatives Específiques, setembre 2013.
Membre de l'SCRITC, Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament.
Membre de la Societat Catalanobalear de Psicologia, adscrita a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.
Actual directora de l'Institut Nexus.
 


Departaments